YalimUner_AhmetHizanlioglu

Yardım faaliyetlerine katılımı ile Türk Kızılayı’ndan altın madalya alan Nutricia Anne Bebek Beslenmesi’ne beratı Türk Kızılayı Genel Merkezi’nde yapılan törenle verildi.

Türk Kızılayı Ankara Şube Başkanı Ahmet Hızanlıoğlu ve Nutricia Anne Bebek Beslenmesi Medikal Direktörü Dr. Yalım Üner’in katıldığı törende, şirketlerin insani yardım faaliyetlerine katılımının önemi vurgulandı.

Sınır kamplarına ve Soma’ya yıl içinde yaptıkları yardımlar ile Türk Kızılay’ının faaliyetlerine destek olmaya çalıştıklarını belirten Dr. Yalım Üner, “Kurumsal vatandaşlar olarak dünyanın daha güzel bir yer haline gelmesi için şirketlere büyük sorumluluk düştüğünün farkındayız. Bu bilinçle gücümüz yettiğince ihtiyaçları karşılamak üzere yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Dünyanın dört bir yanında insani yardım faaliyetlerinde bulunan gurur kaynağı kuruluşumuz Türk Kızılay’ı ile aynı yolda olmak, yardımlarımızın altın madalya ile karşılık bulduğunu görmek bizim için büyük mutluluk kaynağı. İnsani yardım konusundaki duyarlılığımızı bundan sonra da aynı bilinçle devam ettireceğiz” dedi.

Yapılan törenle berat belgesini alan Nutricia Anne Bebek Beslenmesi, altın madalyasını ise Ramazan ayında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen ‘Büyük Kalpler Buluşuyor’ ödül töreninde almıştı.