Sağlık Bakanlığı, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Pfizer İlaçları işbirliğiyle 9 Temmuz 2011’de Klinik Araştırma Eğitim Programı düzenleniyor.

Klinik Araştırma Eğitim Programı’na Davet – 9 Temmuz 2011

Uluslararası ve ulusal düzenlemelere ve kılavuzlara uygun ve yüksek standartlarda klinik ilaç araştırmalarının ülkemizde yaygınlaşması için, araştırmacıların bilgilerinin güncellenmesi ve bu alandaki son gelişmelerin araştırmacılarla paylaşılması büyük önem kazanmaktadır. 

Bu amaçla, “Klinik Araştırma Eğitim Programı” başlıklı program 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihinde, T.C. Sağlık Bakanlığı, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Pfizer İlaçları işbirliğiyle, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. 

Eğitim programı, ilaç araştırma ve geliştirme sürecindeki basamakları, araştırmaların etik değerlendirilmesi, sorumluluklar, ulusal ve uluslararası düzenlemeler, çalışma tasarımı, çalışmaların organizasyonu ve yürütülmesi, advers olay bildirimleri, yoklama ve denetleme konularını içermektedir. 

Sağlık Bakanlığı onaylı program sonunda, tüm eğitim modüllerine ve sınava katılan tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir. 

Eğitim toplantısına katılım 200 kişi ile sınırlıdır. 
Başvuru için 4 Temmuz 2011 tarihine kadar Başvuru Kayıt Formu kayıt yaptırmanız rica olunur. Program hekimlere yönelik olup ulaşım ve konaklama sponsorluğu bulunmamaktadır. Klinik Araştırma Eğitim Programı’nın gündemini ekte bulabilirsiniz. İlgili hekimlerimizi toplantıda görmeyi arzu ediyoruz.

Sağlık Bakanlığı, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Pfizer işbirliğiyle… 

Program

Başvuru Kayıt Formu